WinterWonderLand

Het leukste feest in de kerstperiode!

Details

Vanaf € 79,50 per persoon inclusief btw.

Vanaf 50 personen boekbaar.

Inclusief dinerbuffet

Winterse decoatie

Meer info

Muzikaal entertainment

Ontvangst met sneeuwman of kerstman

Een onvergetelijk feest

Op ons terras worden jullie feestelijk ontvangen door de kerstmeisjes. Er wordt een heerlijk kruidig biertje van ouderwets receptuur uitgeserveerd. Op ons terras staan tevens brandende fakkels, die zorgen voor een Winterse sfee

FEEST & HAPJES
Eenmaal binnen komen jullie in een Winterse wereld terecht. Warme kleuren overheersen en de ruimte is prachtig aangekleed met winterse kleden, kerstballen en een grote sneeuwpop. Jullie ontdekken dat deze avond in het teken staat van onverwachte ontmoetingen en een gezellig samenzijn. Tijdens de avond wordt een uitgebreid buffet verzorgd. Daarnaast vloeit de drank rijkelijk. Daarnaast wordt er divers entertainment aangeboden zoals onze wandelende sneeuwman en onze hostessen die met Polaroid camera’s lopen om jullie ook op de gevoelige plaat vast te leggen!

Muzikale invulling

Op deze avond is er uiteraard een passende muzikale omlijsting. Onze saxophonist en DJ nemen jullie graag mee voor een ongekend Jazz avontuur. Pianist & Zangeres Paula Leek mag op dit Winterse feest niet ontbreken. In 2010 deed Paula mee aan de talentenshow The Voice of Holland, waar zij tot de battle reikte. Paula begeleidt zichzelf op een witte piano. Het repertoire varieert van eigentijdse luisterliedjes tot aan bekende rockballads. Deze avond in stijl van Winter Wonderland is er één om niet snel te vergeten.