Huur je eigen café

Ben je op zoek naar dé perfecte locatie voor een bedrijfsfeest, privédiner, proeverij, afscheidsborrel, presentatie, workshop of themafeest? Dan is het concept: “Huur je eigen Café” bij uitstek geschikt voor jullie! Je kunt bij ons een privéruimte huren in Amsterdam voor borrels, diners, promotiefeesten of een bedrijfsfeest.

De perfecte ruimte voor jouw event?

We beschikken over een ruim informeel café dat in overleg privé wordt verhuurd en we beschikken over een kleiner Amsterdams café met eigen terrasdeel. De ruimtes kunnen afzonderlijk worden gehuurd, maar ook samen. Onze locatie is bijzonder doordat er een informele sfeer heerst, waarbij op ons deels overdekte terras, kan worden genoten van een fantastisch uitzicht. De goede bereikbaarheid, ov-voorzieningen en parkeergelegenheid zorgen ervoor dat gasten de locatie makkelijk kunnen bereiken vanuit uitvalswegen.

Onze ruimtes

Kootje

De inrichting van dit Amsterdamse café is sfeervol en intiem, waardoor veel groepen zich hier thuis voelen. Café Kootje is geschikt voor groepen tot 70 personen en heeft een privéterras met uitzicht over het IJ. Ook is het mogelijk aan te meren met de boot aan dit terras! De ruimte kan worden ingericht met een dineropstelling maar leent zich ook uitstekend voor een borrel. Er is een geluidsinstallatie aanwezig en een microfoon. Tijdens de zomer organiseren wij hier met veel plezier barbecues.  Bij ons is overdekt barbecueën ook mogelijk, dus weer of geen weer, genieten doe je hier altijd! 

Grote Café

Hier kunnen 275 personen worden ontvangen en met het terras erbij zelfs meer dan 500 gasten.
Er zijn diverse opstellingen mogelijk, zodat wij het café kunnen aanpassen naar jullie wens. Van theater opstelling tot borrel en van dineropstelling tot vergadering.
Ook voor de zakelijk markt die eens wat anders wilt zijn wij geschikt. Een plenaire sessie in ons reguliere café met vervolgens break out sessies in de andere ruimtes.
Van bedrijfsfeesten, tot borrels en barbecues in de zomer. Ons informele café is voor vele doeleinde geschikt.