OKTOBERFEST

Trek de Lederhosen maar aan, kom naar het Delirium Café en beleef de charme van het alom bekende bierfeest: het Oktoberfest.

Details

Vanaf € 89,50 per persoon

Min. 40 personen

Inclusief buffet

Privé ruimte

Meer info

Aankleding in thema

Dranken zijn af te kopen.

Trek de lederhosen maar aan!

Trek de Lederhosen maar aan, kom naar het Delirium Café en beleef de charme van het alom bekende bierfeest: het Oktoberfest. Het feest begint al op ons terras waar onze hostessen in Duits Dirndl pakje klaar staan met een goudgeel aperitief. Onze groepsruimtes zijn voor dit feest geheel in stijl aangekleed met bierbanken, lange tafels en de bierpullen mogen natuurlijk niet ontbreken. Een avond zingen, deinen, drinken en proosten tijdens onvervalste Duitse (en Nederlandstalige) schlagers.
Er staan op de tafels bierworstjes, zodat er direct iets te knabbelen is. De muzikale invulling wordt verzorgd door een DJ of een Bayerische kapelle, naar gelang jullie wens.

Meer informatie over het arrangement

Gedurende de avond presenteren wij culinaire hoogstandjes uit ‘ de Duitse Küche’. Onze chef staat bij de indoor grill klaar en de alom bekende bratwurst mag op dit festijn niet ontbreken. Wie zich op sportieve wijze met de andere gasten wil meten, kan deelnemen aan diverse typisch Duitse spelen. Wat te denken van spijkerslaan, bierpulschuiven en boomstamzagen. Een onvergetelijk feest met voor ieder wat wils.