Jingle Beats

Iedereen gaat met de voetjes op de dansvloer bij dit swingende kerstfeest

Details

Vanaf € 64,50 per persoon inclusief btw.

Boekbaar vanaf 50 personen.

Stampottenbuffet inclusief.

DJ met professionele booth.

Meer info

Privé ruimte met overdekt terras.

Kerstdecoratie inbegrepen.

Dance the night away!

Een komische en onderhoudende Kerst muziekquiz onder leiding van een professionele quizmaster in combinatie met een heerlijk stampotten buffet zijn de uitgangspunten van deze feestavond.

Bij aankomst zit de sfeer van het gezelligste feest van het jaar er al gelijk in. Je staat buiten en toch overdekt op ons terras. Vanuit een typisch winters chalet, die wij plaatsen op het terras, wordt er door de bartenders een heerlijk glas Delirium Noel of Glühwein geserveerd. Op ons terras staat tevens een speciale vuurkorf. Uiteraard mogen de marshmallows hiervoor niet ontbreken! Vanuit het gezellige café is de muziek al goed te horen.

Na het ontvangst gaat het hele gezelschap lekker naar binnen waar een heel privé café voor jullie ter beschikking staat. Dit maakt het mogelijk om eventueel wat banners of ander marketing materiaal van jullie bedrijf neer te zetten. Wij verzorgen een stampottenbuffet, die volledig aansluit bij deze winterse feestavond! Uiteraard serveren wij ook een heerlijk dessert, dus komen we later op de avond langs met Apfelstrudel!

Voetjes van de vloer!

Na het diner start de kerst muziekquiz vol muziek, retro-vragen en vermakelijke weetjes onder leiding van een professionele quizmaster, voor de gelegenheid gekleed in feestelijke outfit. De vragen gaan over zangers, bandleden, bijzondere hits maar ook over minder bekende muzikale genres en leuke feitjes. In deze tijd van het jaar ligt de nadruk op allerlei kerst hits zoals ‘’Wham’’ en Mariah Carey’’. Uiteraard zijn er ook enkele doe opdrachten in de quiz verwerkt, waardoor de teambuilding toeneemt!

De kerstquiz wordt afgesloten met een prijsuitreiking. Daarna gaan de voetjes nog even van de vloer op de bekende kerst hits. De muziek wordt verzorgd door een DJ die alle kerst hits gaat draaien er een echt feestje van maakt!