Bar & bites

Gestart als biercafé en inmiddels uitgegroeid tot een gezellige bar, waar men naast speciaalbier terecht kan voor een goed glas wijn, basis cocktails en bijpassende happen. Als ons café niet is afgehuurd ontvangen wij onze gasten graag van donderdag tot en met zaterdag. Onze deuren staan vanaf 16.00 uur voor u geopend.

Proeverijen

De lekkerste speciaalbieren vind je bij ons!

Onze bierproeverijen zijn ideaal voor vrienden uitjes, zakelijke groepen en families die zin hebben in een informele middag in combinatie met heerlijke speciaal bieren. Gedurende 1,5 uur ontvang je één voor één een proefglaasje van 15 cl. In totaal krijgen jullie vijf speciaalbieren te proeven. Om de smaak van de bieren goed naar voren te laten komen, wordt er bij ieder biertje een smaakmaker geserveerd. Ook is er een korte uitleg over het bier van onze bartender. De proeverij is verder op eigen gelegenheid. Deze proeverij is in drie verschillende categorieën te boeken. Basic, Mix & Match en De Luxe

Onze proeverijen zijn mogelijk vanaf 1 persoon voor € 20,00 per proeverij van 5 bieren.

Borrelarrangementen voor groepen

Bier & Bites


– 2 hapjes gemengd bittergarnituur
– Kaas & worst op houten planken
– Schalen met nacho’s
-1 speciaal biertje
-2 dranken bestaande uit pils, wijn en fris
€ 22,50 incl. btw p.p.

All night long

– 3 hapjes gemengd bittergarnituur
– Kaas & worst
– Pizza slice
– Puntzak friet
– Spiesje van kipsaté
– Drankarrangement van pils, bier, fris en huiswijn gedurende 2 uur
€ 32,50 incl. btw p.p.

Pizza it is!

– Bierproeverij met drie proefglaasjes van 15cl van de tap
– Pizzaslices (3 soorten pizza) op houten planken geserveerd met een gevarieerd aanbod zoals pizza Marguerita, Prosciuto en barbecue chicken.
€ 18,50 incl. btw p.p..